Informatie over ons testcentrum

HELPDESK 0418 642023
 

 
Tarieven

Tarieven

Testcentrum Groei B.V. biedt haar tests aan zonder abonnementskosten. De tarieven zijn per test verschillend. U betaalt bijvoorbeeld 2,50 euro voor een Leerstijlentest en 12,75 voor de uitgebreide beroepskeuzetest met allerlei extra functies. De Big Five persoonlijkheidstest kost bijvoorbeeld 10 euro en een 360 graden feedback Competentietest 16,50 euro plus 2,00 euro per feedbackdeelnemer.

Testtegoed

Het account werkt met vooraf in te kopen testtegoed. U kunt op rekening of per IDeal betalen voor dit testtegoed. Direct na bestelling van het testtegoed staat het tegoed in uw account en ziet u de factuur in uw overzicht. U kunt direct uw deelnemer(s) uitnodigen voor 1 of meerdere tests.

Korting

Als u meer dan 100 testen in een jaar afneemt krijgt u een korting op het tarief van de test of de inkoop van testtegoed. De door ons gehanteerde kortingen kunnen oplopen tot 25%. 

Maatwerk

Naast alle bestaande tests kunnen wij ook een test, vragenlijst of onderzoeklijst samenstellen speciaal voor uw doelgroep of organisatie. U betaalt dan een startbedrag en een (laag) bedrag per afname. U kunt dan samen met ons een uitgebreide rapportage (eventueel met normering) vormgeven zodat de rapportage een unieke dienst wordt voor uw organisatie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Team Testcentrum Groei B.V.