Informatie over onze diensten

Neem gerust contact op via telefoon of e-mail als u vragen heeft of uw wensen wilt bespreken. We denken graag met u mee!

T: 0418 642023
E: info@testcentrumgroei.nl

 
Zakelijk gebruik website

Zakelijk gebruik website

Vanaf 1 augustus 2019 is het gebruik van deze website, waaronder het maken van de (gratis) tests en het raadplegen van de informatieve artikelen, enkel en alleen nog vrij van kosten voor particulieren die op eigen initiatief èn in een privé-situatie de website bezoeken.

Voor het zakelijk gebruik van de website betalen non-profit organisaties een vrijwillige vergoeding en betalen commerciële organisaties een verplichte vergoeding.

Voorbeelden van zakelijk gebruik zijn:

  • Als een organisatie een service verkoopt waar onze website (bijvoorbeeld maar niet beperkt tot de tests en artikelen) een onderdeel van is.
  • Als leerlingen een profielkeuzetest voor en/of op school doen.
  • Als studenten een leerstijlentest voor en/of op school doen.
  • Als cliënten van uitzendbureaus, coachingsbureaus en dergelijke een beroepskeuzetest doen.
  • Als medewerkers van organisaties een persoonlijkheidstest doen.

Voor al het zakelijk gebruik van de website zoals in deze bovenstaande en soortgelijke situaties is dus een licentie verplicht. Als uw organisatie besluit onze website zakelijk te willen gebruiken, dan moet uw organisatie voorafgaande aan het zakelijke gebruik zelf contact met ons opnemen om een licentie aan te vragen.

De vergoeding die gevraagd wordt is altijd laag maar voor ons belangrijk om de prestaties van onze website te blijven garanderen. Hartelijk dank voor uw medewerking hierin.

Licentiekosten

Als u deze licentie enkel en alleen nodig heeft voor de eigen medewerkers en/of cliënten dan is de vergoeding die we rekenen voor een jaarlicentie 100 euro exclusief btw. Biedt uw organisatie aan andere organisaties een betaalde service waar onze website (bijvoorbeeld de artikelen en tests) een onderdeel van is, bijvoorbeeld via een hyperlink of anders, dan gelden andere bedragen. Neem dan contact op met ons via e-mail voor nadere afspraken. Deze vergoedingen zijn voor ons belangrijk om de prestaties van onze website te blijven garanderen. Hartelijk dank voor uw medewerking hierin.

Neem contact met ons op via info@testcentrumgroei.nl of 0418 642023 en we bespreken de wensen van uw organisatie.

Auteursrechten

Alle inhoud (teksten, illustraties, foto's, afbeeldingen, bestanden, ontwerpen, regelingen en andere dingen) op deze website zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt in overeenstemming met de voorschriften van het internet. Zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Testcentrum Groei B.V. is het verboden om de beschermde inhoud gepubliceerd op deze website in andere programma's of andere websites te integreren of om ze te gebruiken voor andere doeleinden. Deze website bevat elementen die beschermd zijn door copyright en door andere wetten die onderworpen zijn aan het copyright van derden en zijn derhalve dienovereenkomstig beschermd voor deze derden.