Informatie over onze diensten

Neem gerust contact op via telefoon of e-mail als u vragen heeft of uw wensen wilt bespreken. We denken graag met u mee!

T: 0418 642023
E: info@testcentrumgroei.nl

 
competentiemanagement

Competentiemanagement

Competentiemanagement is een krachtige methode om de (mens)kracht van een organisatie te laten groeien door het systematisch ontwikkelen en inzetten van de competenties van medewerkers. Wat wij u bieden om uw organisatie te ondersteunen hierin? Twee mogelijkheden:

  • Standaard competentieset (keuze uit 30 competenties met gedragscriteria tot 5 niveaus) 
  • Maatwerk competentieset (aangepaste competenties en gedragscriteria)

Met deze competentieset kunt u als organisatie onder andere:

  • Functiebeschrijvingen completeren
  • Vacatures beschrijven
  • Functionerings-/beoordelingsgesprekken professionaliseren
  • Persoonlijke ontwikkelplannen inhoud geven.

Digitale afname competenties

Daarnaast is het mogelijk om de bij de competentieniveaus horende gedragscriteria digitaal te meten via ons online testcentrum. Zo heeft u periodiek een gestandaardiseerde niveaubepaling van de competenties van uw medewerkers.

Feedback op competenties

Wilt u dat andere medewerkers of leidinggevende(n) feedback geven op de competentieniveaus van een medewerker? Dat kan via ons systeem; u kunt zelfs groepen maken die feedback mogen geven, bijvoorbeeld, collega's, ondergeschikten, leidinggevenden, cliënten.

Als u interesse heeft in de competentieset, digitale afnames en/of feedback competentietests, neemt u dan contact op per telefoon op 0418 642023 of per e-mail via info@testcentrumgroei.nl.