Competentiemanagement

Digitale afname van competentieniveaus van een medewerker is mogelijk met ons testsysteem. Wilt u dat andere medewerkers of leidinggevende(n) feedback geven op de competentieniveaus van een medewerker? Dat kan prima, u kunt zelfs groepen maken die feedback mogen geven, bijvoorbeeld, collega's, ondergeschikten, leidinggevenden, cliënten. Neem gerust contact op voor meer informatie of overleg.

Voorblad Testrapportage 
competentiemanagement

Competentiemanagement

Competentiemanagement is een krachtige methode om de (mens)kracht van een organisatie te laten groeien door het systematisch ontwikkelen en inzetten van de competenties van medewerkers. Wat wij u bieden om uw organisatie te ondersteunen hierin? Twee mogelijkheden:

  • Standaard competentieset (keuze uit 30 competenties met gedragscriteria tot 5 niveaus) 
  • Maatwerk competentieset (aangepaste competenties en gedragscriteria)

Met deze competentieset kunt u als organisatie onder andere:

  • Functiebeschrijvingen completeren
  • Vacatures beschrijven
  • Functionerings-/beoordelingsgesprekken professionaliseren
  • Persoonlijke ontwikkelplannen inhoud geven.

Digitale afname competenties

Daarnaast is het mogelijk om de bij de competentieniveaus horende gedragscriteria digitaal te meten via ons online testcentrum. Zo heeft u periodiek een gestandaardiseerde niveaubepaling van de competenties van uw medewerkers. Als u interesse heeft in deze competentieset neemt u dan contact op per telefoon of e-mail. We staan u graag vrijblijvend te woord.