Informatie over onze diensten

Neem gerust contact op via telefoon of e-mail als u vragen heeft of uw wensen wilt bespreken. We denken graag met u mee!

T: 085 2500470
E: info@testcentrumgroei.nl


Submenu
Skip Navigation Links.


 
competentiemanagement

Competentiemanagement

Competentiemanagement is een krachtige methode om de (mens)kracht van een organisatie te laten groeien door het systematisch ontwikkelen en inzetten van de competenties van medewerkers. Wat wij u bieden om uw organisatie te ondersteunen hierin? Twee mogelijkheden:

  • Standaard competentieset (keuze uit 30 competenties met gedragscriteria tot 5 niveaus) 
  • Maatwerk competentieset (aangepaste competenties en gedragscriteria)

Met deze competentieset kunt u als organisatie onder andere:

  • Functiebeschrijvingen completeren
  • Vacatures beschrijven
  • Functionerings-/beoordelingsgesprekken professionaliseren
  • Persoonlijke ontwikkelplannen inhoud geven.

Digitale afname competenties

Daarnaast is het mogelijk om de bij de competentieniveaus horende gedragscriteria digitaal te meten via ons online testcentrum. Zo heeft u periodiek een gestandaardiseerde niveaubepaling van de competenties van uw medewerkers.

Feedback op competenties

Wilt u dat andere medewerkers of leidinggevende(n) feedback geven op de competentieniveaus van een medewerker? Dat kan via ons systeem; u kunt zelfs groepen maken die feedback mogen geven, bijvoorbeeld, collega's, ondergeschikten, leidinggevenden, cliënten.

Als u interesse heeft in de competentieset, digitale afnames en/of feedback competentietests, neemt u dan contact op per telefoon op 0418 642023 of per e-mail via info@testcentrumgroei.nl.