Over ons

Testcentrum Groei B.V.

Testcentrum Groei B.V. is opgericht in 2012 in Zaltbommel. Onze jonge organisatie is ontstaan vanuit Onderwijsbureau Groei. Onderwijsbureau Groei is een, dynamische onderwijsorganisatie die sinds 2001 onderwijsproducten ontwikkelt èn onderwijs uitvoert/organiseert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Na vragen vanuit de Rijksoverheid en diverse gemeenten om tests te ontwikkelen en te publiceren, is er besloten om voor het publiceren en exploiteren van tests en dus dit online testplatform/testcentrum een aparte organisatorische eenheid op te richten.

Visie Testcentrum Groei B.V.

De visie van Testcentrum Groei B.V. bestaat uit ons inzicht dat er veel mensen zijn die in hun huidige situatie (bijv. studerend, werkend, werkloos) niet voldoende kansen en mogelijkheden hebben om het werk te doen waar ze goed in kunnen zijn en dat ze willen doen. Wij geloven dat deze mensen hun talenten, kwaliteiten en interesses nog beter kunnen gebruiken dan ze nu doen.

Missie Testcentrum Groei B.V.

Wij willen mensen de mogelijkheid geven om helder te krijgen waar deze interesses, kwaliteiten, kansen en mogelijkheden liggen waarna ze zelf hun eigen keuzes kunnen maken voor de toekomst. Iemand laten ontdekken waar de eigen talenten en passie liggen is dus een belangrijk doel van onze organisatie. We vinden dat iedereen recht heeft op inzicht in zijn/haar eigen mogelijkheden om van daaruit bewuste keuzes te maken.

Wij willen testdeelnemers een helder beeld geven van hun niveau van functioneren, ze aan het denken zetten over wat hun drijfveren zijn en ze ook meegeven op welke gebieden ze zichzelf verder kunnen en willen ontwikkelen. Hierdoor kunnen mensen en werkgevers met de uitslag van een test passende keuzes maken in bijvoorbeeld de beroepskeuze, studiekeuze,  personeelswerving enzovoorts.

De testen van Testcentrum Groei zijn betrouwbaar en valide door onder andere externe keuringen en beoordelingen. De tests zijn indien van toepassing gekoppeld aan recente normgroepen die periodiek worden aangepast. We bieden tests die uitblinken door gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige vraagstellingen, op het gebied van opleiding, beroepskeuze,  persoonlijkheid, competenties, intelligentie en meer.

Zakelijke markt

De professional die werkt met het online testcentrum krijgt een helder en gebruiksvriendelijk account dat werkt met vooraf in te kopen testtegoed. De testrapportage wordt door testdeelnemers en testbegeleiders/professionals beleefd als toegankelijk en helder. Daarnaast biedt het account allerlei mogelijkheden om maatwerk af te leveren, zowel voor de professionele organisatie als voor de individuele testdeelnemer. Vraag eenvoudig een account aan via Gratis inlogcode aanvragen.