Informatie over Testcentrum Groei

HELPDESK 0418 642023
 

 
Beveiliging

Beveiliging

Om de privacy van de testdeelnemers en de testbegeleiders te waarborgen heeft Testcentrum Groei een aantal beveiligingsmaatregelen genomen. 

Zo werkt Testcentrum Groei met een SSL certificaat met Extended Value. Dit is hetzelfde soort beveiligingscertificaat als banken gebruiken tijdens inlogsessies. In de meeste internetprogramma's zoals Internet Explorer ziet u dan een groene balk verschijnen. Ook staat vooraan in de adresbalk "https" in plaats van "http". Op dat moment wordt de gegevensuitwisseling versleuteld (gecodeerd).
De gegevens worden anoniem opgeslagen in een zogenaamde “digitale kluis”. De koppeling tussen persoonsgegevens en de uitslagen van de tests wordt pas gemaakt wanneer de testrapportage wordt gemaakt. Deze testrapportage wordt niet opgeslagen in ons systeem.
Daarnaast is er een periodieke scan op kwetsbaardheden en malware door een onafhankelijke organisatie en is onze identiteit geverifieerd door Comodo (de leverancier van het SSL certificaat).

De beveiliging van het betalingssysteem is gerealiseerd door een grote paymentserviceprovider. De betalingen zelf gebeuren wederom middels de beveiligde, gekeurde verbinding voorzien van een actueel SSL beveiligingscertificaat zoals boven beschreven.

Heeft u vragen of opmerkingen over de beveiliging van ons online testcentrum, neemt u dan gerust contact op.